Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Billet under 30 år 12. september 2020 kl. 19.30 DKK 80,00
Billet over 30 år 12. september 2020 kl. 19.30 DKK 130,00
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *

SPOR festival 2020 - VERDRANGEN VERDRANGEN VERDRANGEN:

VERDRÄNGEN VERDRÄNGEN VERDRÄNGEN

Danmarkspremiere

Ud med det hele! Oblivia slipper tøjlerne i en nørdet og humoristisk undersøgelse af det tyske ord ‘verdrängens’ mange facetter - rangerende fra undertrykkelse til forskydelse og frastøden. På en simpel sort scene, kun oplyst med hvide neonrør, tester tre performere grænserne for eksperimenterende nyt musikteater, mens de dykker dybt ned i de kollektive europæiske minder.

Verdrängen Verdrängen Verdrängen havde urpremiere i februar 2020 på ECLAT new music festival på Theater Rampe, Stuttgart. Oblivia fejrer desuden 20 års jubilæum i 2020.

Den internationale performancegruppe Oblivia blev grundlagt i 2000 i Helsinki. Gruppens samproducerede, interdisciplinære og minimalistiske performances udvisker grænserne mellem kunstformer og nationaliteter. Medlemmerne, der stammer fra hhv. Finland og Tyskland, har alle en baggrund inden for musik, dans og tekst. Dette mix skaber en pulserende og helt speciel spænding og humor i værkerne. Fra begyndelsen har gruppen søgt et fælles performance-sprog, og undertiden inviteres samarbejdspartnere til at deltage i individuelle projekter.

Komponist, performer og lyd- og billedkunstner, Yiran Zhao (CN), bor og arbejder i Europa. Hun stod bag med værket “The Single Day”, med Neue Vocalsolisten Stuttgart og Ensemble Phace, i samarbejde med Het Geluid Maastricht.

Yiran Zhao har studeret komposition ved Guoping JIA, Caspar Johannes Walter, Erik Oña og Carola Bauckholti Kina og Europa samt orgel hos Jörg-Hannes Hahn. Yiran Zhao er desuden albumaktuel i 2021.

Billetinformation
Periode

12. september kl. 19.30


Godsbanen, Åbne Scene

Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her